Werkwijze

Werkwijze

OPPstap is een onderwijsinstelling en onderwijskundig adviesbureau dat de vertaling maakt van persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze studenten naar organisatiedoelstellingen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke, krachtige en vooral resultaatgerichte aanpak die ons in staat stelt om slagvaardig en klantgericht te werken.

Daarbij nemen wij de wensen van onze studenten en ambities van onze opdrachtgevers als uitgangspunt. Wij combineren deze met onze ervaring en doelgerichtheid. Dit zorgt voor een betrokken, gedreven en flexibele samenwerking met korte lijnen en een hoog slagingspercentage van onze studenten. Trots zijn wij dan ook op onze vele studenten die met behulp van onze dienstverlening in staat zijn gebleken hun grenzen te verleggen. Voor zijn of haar persoonlijk ontwikkeling, voor het beroep wat hij of zij uitoefent en voor de clienten van onze opdrachtgevers. OPPstap: ontdekken, ontwikkelen en groeien.

OPPstap onderscheidt zich op een aantal relevante punten:

Solide partner
Al jaren zijn wij voor onze relaties dé opleider als het gaat om MBO onderwijs. Niet alleen omdat we graag ècht het contact maken met onze samenwerkingspartners binnen zorgorganisaties maar ook omdat we doen wat we beloven. Wij doen wat nodig is om resultaten te behalen.

Professionele en vakgerichte trainers en docenten
OPPstap werkt met gedreven en toegewijde docenten. Gekwalificeerde docenten met hart voor hun vak, passie voor de deelnemers en met focus op plezier en resultaat. 

Volledig maatwerkprogramma afgestemd op uw doelstellingen en bedrijfsvoering
OPPstap biedt maatwerk opleidingstrajecten aan. Wij werken vanuit een heldere visie en met een duidelijke aanpak waarbinnen ruimte is voor intuïtie, plezier en creativiteit. Onze aandacht richt zich op mensen om van daaruit de wensen, behoeften, mogelijkheden en ambities door te praten. Onze opleidingen zijn laagdrempelig voor uw medewerkers terwijl het gezamenlijk deelnemen goed is voor de onderlinge motivatie.

Uw mensen hoeven niet op pad om verder te komen.
OPPstap verzorgt haar opleidingen en trainingen op voor onze relaties zo gunstig mogelijke momenten en locaties. 

Flexibele instroom
OPPstap start op elk gewenst moment van het jaar met een opleiding.

Blended learning
Veel nieuwe (digitale) leervormen stellen ons in staat de leerervaringen nóg effectiever te maken en de impact en het rendement in de praktijk te vergroten. OPPstap ziet deze ontwikkelingen dan ook als een interessante en kansrijke aanvulling op haar leerconcepten.

Landelijk officieel erkend MBO-diploma of certificaat

Professioneel projectmanagement

Forse financiele tegemoetkoming via de subsidie Praktijkleren en het Stagefonds

We zijn betrokken, bereikbaar en dichtbij

Contact

OPPstap 
De Hoefsmid 1
1851 PZ  Heiloo
06-18443886
service@oppstap.nl